moodboard-goossens-wonen-slapen-workshop

Workshop moodboard maken

Wil je graag iets veranderen in je interieur maar weet je niet hoe? Met een moodboard kun je je doel in beeld brengen. Het helpt je te visualiseren, waardoor je beter zicht krijgt op de stappen die je kunt zetten om het doel ook echt te realiseren. En in de uitvoering is het een prima houvast om bij het oorspronkelijke plan te blijven. Je kunt er alles aan toetsen. 

Een moodboard is een visualisatie van een concept, idee, gedachte of gevoel. Het is een hulpmiddel waarmee je keuzes kunt maken en waarmee je doel of wens tastbaarder wordt. Je verzamelt allerlei afbeeldingen en teksten die de sfeer en inhoud van het doel dat je wilt bereiken, weergeven. En van die afbeeldingen en teksten maak je een collage.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost 39 euro per deelnemer. Onder het genot van een hapje en een drankje vertel ik je meer over het maken van een moodboard en over de verschillende woonstijlen. Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een moodboard.  

Vergeet niet foto’s van je interieur mee te nemen die we als basis bij het moodboard kunnen gebruiken! Door het stellen van vragen en het geven van tips help ik je bij het bepalen van je stijl.

Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van persoonlijke interieurvragen. Omdat er plek is voor maximaal 8 deelnemers is er voldoende tijd voor het beantwoorden van je vragen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis vol met inspiratie, tips en bruikbare adviezen.

Heb je al staaltjes, kleuren of plaatjes verzameld die jou inspireren? Neem deze dan vooral mee! Vergeet ook je foto’s niet en eventueel stalen van de spullen die je al in huis hebt.

De workshop vindt normaal gesproken plaats bij mij thuis. Maar het kan natuurlijk ook op een andere locatie. Of volg je liever een privé workshop met vriendinnen, familie of collega’s? Ook dat kan, al vanaf vier personen! Stuur me een mailtje voor meer informatie.