Compleet verbouwd woonhuis te Roermond

Het eerste wat ik tegen de bewoners zei toen ik deze woning binnenkwam om het resultaat te bekijken was: 'wat hebben jullie mijn advies goed opgevolgd!'! 

Een woning met veel potentie maar er moest wel iets gebeuren! Bruine, houten kozijnen, schoonmetselwerk, een convectorput, gedateerde materialen, In deze typische jaren '70 woning was werk aan de winkel!

Na 3 jaar zoeken vond deze klant eindelijk zijn droomhuis! Een huis met veel potentie  en ruimte, wat nu niet ideaal werd benut. Ik mocht aan de slag met een nieuwe indeling. Er werden op papier wat muren verplaatst, de indeling werd veranderd tot een betere, en logische opstelling.

De op papier verplaatste muren werden in realiteit ook verplaatst, er kwam een nieuwe vloer, een doorkijkhaard, alle wanden werden gestuced en geschilderd of behangen, kortom, een flinke verbouwing.

Ik was vanaf het begin betrokken bij dit project en dat is heel fijn. Zo zijn er nog veel mogelijkheden met betrekking tot verlichting, maatwerk en bijvoorbeeld het inbouwen van de louvredeuren. Na het maken van de indeling en het moodboard wat meteen een schot in de roos was, werd dit concreet vertaald naar een concreet kleur- en materialenplan.

Onlangs ben ik gaan kijken om nog wat tips te geven over styling en om foto's te maken. ik kwam binnen en een van de eerste dingen die ik tegen ze gezegd heb is: 'ohhh wat hebben jullie goed geluisterd'! Het blijft zo heerlijk als mensen je advies compleet overnemen en rondloopt in je eigen ontwerp! En het mooie is, inmiddels heb ik via deze klant alweer een nieuwe klant mogen helpen. Een groter compliment kun je niet krijgen!