De Babybubbel

Ontspanning voor jou en je baby!

De Babybubbel, een nieuw bedrijf in Panningen, gerund door 2 enthousiaste dames. Pure ontspanning voor je baby, die hier in een speciaal spa badje heerlijk kan ontspannen. En als jouw baby aan het floaten is in een speciale drijfring kun jij genieten van een lekker kopje koffie of thee. Met wat lekkers natuurlijk!

Voor dit jonge bedrijf mocht ik een verlichtings- en stylingsadvies uitbrengen. En dat begint natuurlijk met een goede indeling en plattegrond! De huisstijl en kleuren waren al bepaald en in deze mooie, warme sfeer werd ook het verlichtingsplan door getrokken. Door verlichting te plaatsen op verschillende plekken maar ook op verschillende hoogten (denk aan plafondverlichting, wandverlichting, tafelverlichting en staande verlichting) onstaat er een warm en speels geheel. Niet alleen functioneel (het licht schijnt de babytjes niet in hun oogjes) maar ook zeker sfeerverhogend! Niet alleen de plekken waar de lampen moesten komen werden door mij aangegeven, ik heb ook een voorstel gedaan in passende armaturen compleet met een shoppinglist zodat de dames deze 'alleen nog maar' hoefden te bestellen. Superhandig! 

De strakke, betonlook vloer werd 'gebroken' door 2 mooie, ronde vloerkleden. Een bij de entree en de ander achterin de babyspa, waar ouders zich kunnen terugtrekken voor een kopje koffie of thee, of hun kindje kunnen voeden. In het rek voorin is er ruimte voor mooie accessoires en producten die gekocht kunnen worden voor de ouder en de baby.