Verbouwing kapsalon Weert

De kapsalon van moeder Willeke wordt compleet verbouwd zodra dochter Sanne  ook 'instapt' om samen hun bedrijf Bl3nded te gaan runnen. De bestaande ruimte wordt 2x zo groot. Aan mij de taak de prefecte indeling te bedenken en de verschillende smaken van moeder en dochter te combineren. Zodat de werkplek ook een thuisplek wordt! 

Schetsfase

Na een uitgebreide kennismaking ging ik  me verdiepen in de verschillende mogelijkheden wat betreft de ideale indeling. Dit begint altijd met een aantal verschillende schetsvoorstellen. 

De verbouwing ging van start

Een intensieve verbouwing volgt en er is nauw contact over verlichting, indeling, materialen en kleuren. 

Alleen met de kleuren, daar kwamen we nog niet helemaal uit. Tijdens een afspraak heb ik toen moeder en dochter uit mijn kleurstalen een aantal favoriete kleuren laten kiezen. 2 verschillende stapeltjes, en met wat schuiven en op een andere manier combineren in combinatie met een prachtig behang kwamen we tot een heel mooi en warm kleurenpalet waar beide zich helemaal in thuis voelen!

En toen ging het snel. Nog wat sleutelen aan de indeling, wandaanzichten getekend, op zoek naar de perfecte tegeltjes, het kleuren- en materialenplan afgemaakt en bij de eindpresentatie alle kleuren, materialen en stalen bij elkaar gepresenteerd tot 1 geheel.

Onlangs ben ik gaan kijken en het blijft fantastisch om door je eigen ontwerp te lopen. Als alles bij elkaar komt in je hoofd is dat al een feestje op zich, maar als alles dan ook zo perfect bij elkaar past in 'real life', is dat de ultieme kroon op mijn werk als interieurontwerper!

Deze kapsalon in Weert bevind zich in het buitengebied. Een gebied waar ze inmiddels veel nieuwe woningen aan het bouwen zijn, dus mocht je in Laarveld jouw droomhuis gaan bouwen... en je zoekt nog een kapper... dit is echt om de hoek!

Naast de verzorging voor hem en haar kun je er ook terecht voor mooie sierraden, accessoires en handtassen.