Karakteristiek gemeentehuis

compleet verbouwd tot huurappartementen, een loft en prive woning

In samenwerking met Poels wonen en slapen te Horst heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan dit geweldige project! Het oude gemeentehuis van Grubbenvorst kreeg een nieuwe bestemming. Hierin zijn 2 huurappartementen, een loft voor de verhuur en een prive-woning gerealiseerd. Met respect voor de historie, het dorp en het gebouw is dit oprecht een project om trots op te zijn!

Bij de eerste kennismaking in de winkel was er al veel voorbereid van mijn kant. De moodboards lagen klaar, de plattegronden waren gemaakt, samen met een meubelvoorstel en kleur- en materialenplan. Van kleur van de bank, vloer, tafel en vloerkleed, tot vloer en gordijn... alles was van te voren bedacht en werd op dat moment gepresenteerd. Natuurlijk was dit veel en moest dit plan even landen. Na wat kleine aanpassingen is de klant uiteindelijk goed geslaagd voor alle ruimtes inclusief hun eigen woning.

Ik heb mogen helpen met de indeling, de sfeerbepaling, het uitzoeken van de meubels, vloeren en raambekleding en het kleur- en materiaalgebruik van meubels, raambekleding en wanden. Grubbenvorst mag trots zijn dat dit pand op deze manier in ere is hersteld!

Leuk dorpje trouwens om een keer naar toe te gaan, en als je er dan toch bent...
vergeet dan niet een heerlijk ijsje te eten bij ijssalon Clevers ;-)