Nieuwbouw Pol / Heel

Groots wonen in een prachtige landelijke omgeving.
Een warme, natuurlijke basis, met accenten in kleur. 

Veel respect voor de bewoners van dit prachtige huis! Naast 2 eigen zaken alles zelf gebouwd. Een meerjarenproject waarbij het gezin in deze jaren is uitgebreid met 3 kinderen die nog net alle 3 in de unit geboren zijn. Een prachtig project om te begeleiden!

Van indeling, keukenopstelling met kastenwand, verlichting, materiaalkeuzes, kleurkeuzes, meubels en raambekleding, overal heb ik in mogen adviseren.

Zoals je ziet gaat het om een groot oppervlak. En in een groot huis moet je ook groot denken. Een ruime bank, een groot vloerkleed, grote accessoires en lampen. Ook de RAW stones (vloer) zijn om die reden in grootformaat en in wildverband gelegd. 

De ruime zithoek kijkt mooi uit over de overdekte binnenplaats en is richting tv en haard gericht. Bewust gekozen met een zitgedeelte zonder rugleuning, (hocker) om de bank iets te breken. En groot genoeg zodat ieder gezinslid lekker kan chillen.

Wat een heerlijke Masterbedroom! Met een maatwerkbed van maar liefst 240cm breed kan het hele gezin op zondagochtend nog even lekker tegen elkaar aankruipen! Of, even tv kijken die in het voetenbord is weggewerkt. Deze slaapkamer kijkt uit over het water, dat is toch heerlijk wakker worden!

Slaapkamer, dressing
en badkamer ensuite

Veel ruimte beneden betekent ook veel ruimte boven. De masterbedroom met dressing en aangrenzende badkamer ensuite. 

De master badkamer,  met extra groot bad wat een wens was van de bewoners. Wat heerlijk om hier zolang de kinderen wat kleiner zijn nog te kunnen badderen met het hele gezin. En als de kinderen wat groter zijn biedt de ruime dubbele douche met sunshower (naast de aparte badkamer voor de kinderen) genoeg mogelijkheden om de ochtendspits te kunnen verdelen. 

Dit zijn voor een interieurontwerper pareltjes van opdrachten. In de periode waarin ik de bewoners heb mogen begeleiden heb ik ook veel mogen leren. Nieuwe materialen en mogelijkheden kwamen aan bod. Een stenen wand in de badkamer, toiletten die anders dan anders zijn, grote ruimtes vullen, mooie materialen kiezen, het kwam allemaal aan bod.

Dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Fotografie Nathalie Brugman Fotografie