IMG 0288 2

Sneak peek verbouwing Baexem

Net voor kerst ben ik gaan kijken naar het eindresultaat van dit interieurontwerp. Een woning die van boven tot beneden volledig is verbouwd en waarbij ik heb geholpen met de indeling, kleuren- en materialenplan, moodboard, meubelplan en verlichting.  

IMG 0305 2
IMG 0308
IMG 0294 2
IMG 0285 2
IMG 0282 3
IMG 0297 2

Door de perfecte bouwbegeleiding van een bouwcoach kon dit gezin na een paar maanden alweer terug 'verhuizen' naar hun nieuwe woning. Alles verliep volgens planning en doordat de bewoners tijdelijk elders verbleven konden de werklui flink doorwerken. Aanrader!

IMG 0294 2

Een leefkeuken en grote eettafel, en meer warmte en sfeer toevoegen, dat waren enkele wensen die naar voren kwamen in ons gesprek. De vorige inrichting was wat zakelijk en het mocht een stuk persoonlijker.  

IMG 0309 2
Aanzicht ilona en antoine baexem

De bergruimte is gecreerd door een lang dressoir over de volledige lengte van de kamer onder het raam te laten maken waar in de linkerhoek een mooie vakkenkast op staat. Samen met het tv-meubel is dit een mooi eindresultaat van de interieurbouwer!

De raambekleding moet voor de nodige privacy zorgen, er moest voldoende bergruimte komen en de meubels moesten tegen een stootje kunnen met 2 jongens en een hondje in huis. 

IMG 0281
IMG 0284 3
IMG 0285 2

Ook een haard stond hoog op het wensenlijstje. Maar plaats je deze en welk type haard kies je dan? Wat doe je met de romp, laten we deze wit....? Nee, daar hebben we een prachtige wandbekleding op laten aanbrengen die van deze haard meteen een prachtige eye-catcher maakt. Wat is het mooi en sfeervol geworden, vind je niet?