IMG 6740

Sneak peek verbouwing Roggel

Nog niet af, maar dit wil ik je niet onthouden! Een woning, compleet gestript en verbouwd.
Met een voorliefde voor pure, en echte materialen en bijzondere details is dit huis door de bewoners compleet opnieuw opgebouwd. Hier alvast een kleine impressie, later meer!

IMG 6734

Deze woning is nog niet af, zoals je ziet aan het peertje aan het plafond. Samen met de bewoners hebben we een compleet nieuwe indeling bedacht en functies verplaatst. Trappen verplaatst, ruimtes samengevoegd, en opnieuw gecreeerd zoals een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Toekomstbestendig dus.

Hierboven zie je de centrale hal, waar een authentieke vloer is geplaatst en waar we een kleur uit deze vloer op het plafond hebben toegepast. Heel sfeervol en bijzonder!

IMG 6743
IMG 6737

Niet alleen de oude hergebruikte tegels zijn bijzonder, de vloer in de woonkamer en keuken is dat ook. Deze prachtige vloer van RAW Stones geeft deze woning meteen het landelijke karakter wat hij verdient! Met een knipoog naar 'oude tijden' met de gulden als accent. 

IMG 6742

Hier zie je het doorkijkje naar de slaapkamer, waar het 'oude' bed nog staat. Met prachtig gekleurde wanden en plafonds, en een contrasterende kleur voor de deuren van de kledingkast is dit een uniek plaatje!  

IMG 6737

Stoer, landelijk en Industrieel

Door de materiaalkeuze is deze woning direct sfeervol en stoer met een industriele en landelijke uitstraling. Uniek!

IMG 6734
IMG 6742
IMG 6743
IMG 6740

De bewoners wisten heel goed wat ze niet wilden, en wisten ook een richting aan te geven waar ze naar toe wilden. Maar hoe krijg je het nu een geheel, hoe zorg je er voor dat het ook zo wordt als de pins die je hebt bewaard, en de ideeen die je in hoofd hebt rondom kleurgebruik in dit specifieke geval? Met die vragen heb ik ze graag geholpen en het is een prachtig geheel geworden!

Zodra de woning helemaal af is ga ik foto's maken en laat ze graag aan je zien!