zitje oud roze stoel

Grote verbouwing Weert

Wonen, leven en werken in het buitengebied. Deze woning is weer helemaal van nu!

keuken, kookeiland, fotobehang
hoekbank, fotobehang
zitje oud roze stoel
grote plant, dubbele deuren
slaapkamer, fotobehang, bed
eethoek ovaal, groene muur

In opdracht van Studio Boomm te Weert maakte ik het interieurontwerp voor dit gezin.
De woning ging helemaal 'op de schop'. Er werd een nieuwe indeling gemaakt en ik heb geholpen in materiaal- en kleurkeuzes voor de keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. 

werkhoek met groene muur
perspectief werkhoek
groene wand en deur meegeschilderd

De bewoners wilde hun nieuwe woning kleurrijk inrichten en net anders dan anders. Voorkeur voor groentinten vanwege de landelijke omgeving gecombineerd met zachte rose / nude achtige tinten. Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik hou ervan kleur toe te passen en ben altijd op zoek naar verrassende combinaties zoals de groene wand hierboven op de foto.

De deur naar de slaapkamer is meegeschilderd in de wand, zodat deze niet opvalt maar juist wegvalt in de wand. Het bureau / wandmeubel is een mooie samenwerking met
JM interieurbouw te Weert. Mooi om te zien hoe een ontwerp echt tot leven komt!

grote plant, dubbele deuren

2 grote dubbele deuren scheiden het keukengedeelte van de eetkamer / werkkamer, zodat je altijd een rustig plekje hebt waar je je kan terugtrekken. Zeker met opgroeiende kinderen heel fijn! Met een landelijke omgeving om je heen is een groentint een hele fijne kleur om toe te passen in je huis. Doordat hij perfect aansluit bij je uitzicht is dit iets wat niet snel verveelt en altijd past! 

perspectief behang en zithoek
Bank

Ook voor de slaapkamer werd er een compleet interieurontwerp gemaakt. Kleuren, materialen, meubels, gordijnen en aanzichten werden gemaakt en bij elkaar gebracht om de ideeen te visualiseren en over te brengen.

ontwerp slaapkamer
fotobehang slaapkamer

Kleurrijk

Groentinten gecombineerd met zacht roze, cognac en perzik. Een bijzonder sfeervolle combinatie!

slaapkamer, fotobehang, bed
hoekbank, fotobehang
grote plant, dubbele deuren
groene wand en deur meegeschilderd

Wat een fijne , sfeervolle woning is dit geworden, gedurfd, speels, warm, sfeervol en een combinatie van nieuw en oud. Een huis dat, door de gewijzigde indeling, veel meer contact heeft met buiten en waar buiten weer naar binnen gehaald is!

Keuken