Wil je nog sneller van start?

Maak dan gebruik van deze templates!

Al deze templates zijn getekend als transparante laag met een zwarte lijn, zodat je zelf je eigen kleur en structuur eraan kunt geven. (De tekst staat op een aparte laag en deze kun je verwijderen). Het formaat van het bestand is A3 (42x29,7 cm), de vloeren zijn beeldvullend en op schaal 1.50 cm getekend. Op het moment van aankoop krijg je direct toegang tot een gedeelde map waar het bestand te downloaden is. Ook krijg je een beschrijving hoe je dit bestand moet inladen in Sketchbook. Tessaas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten in de maatvoering van het tekenwerk.

Let op! Deze templates zijn bedoeld als aanvulling voor diegene die al bekend zijn met het programma of de mensen die de cursus volgen. Mocht je de templates willen aanschaffen zonder dat je de cursus hebt gevolgd mag dat natuurlijk, echter ga ik er dan ook vanuit dat je weet hoe je er mee om moet gaan.  Uiteraard wordt dit in de cursus besproken en toegelicht. 

Template klassieke visgraatvloer

De klassieke visgraatvloer, 9x45 cm, nu als template beschikbaar!

8,25 excl BTW

Template standaard afmetingen

Ruim 35 basisvormen inclusief maatvoering (in een aparte laag) voor de meest voorkomende meubels. Denk aan eetkamertafels, kasten, vloerkleden, banken, bijzettafels en tvmeubels.

8,25 excl BTW

Template hongaarse punt

De hongaarse punt, 25x160 cm, nu als template beschikbaar!

8,25 excl BTW

Template 6 fauteuils

6 fauteuils, van basis- tot designfauteuil. Denk aan de draaifauteuil zonder arm, de Shell chair van Carl Hansen, de Shells fauteuil teddy, de Pastille lounge van Passe-partout, de Gustav van Gerard van den Berg en een strakke kubistische fauteuil. nu als template beschikbaar!

8,25 excl BTW

Template banken meest voorkomende afmetingen

15 basisvormen die je in elke interieurontwerp kunt inzetten voor je zithoek. Denk aan modulebanken, hoekbank, chaise longue, loveseat en de 2, 3 en 3,5 zits.

8,25 excl BTW

Template eetkamerstoelen

6 eetkamerstoelen, van basis- tot design eetkamerstoel. Denk aan de Ode Chair van Studio Henk, een eetkamerstoel met een strakke rechte arm en rond, de eetkamerstoel zonder arm, about a chair van Hay en de 104 spijlenstoel van Hay. nu als template beschikbaar!

8,25 excl BTW

In de toekomst worden de templates uitgebreid. Mocht je wensen of ideeën hebben, stuur me dan een berichtje via het contactformulier!