bureau verloskundige praktijk

Verloskundigenpraktijk Weert

Een nieuw onderkomen voor verloskundigenpraktijk Weert. Kijk mee naar de spreekkamers van deze praktijk, waar 3 kernwoorden die belangrijk zijn voor deze praktijk zijn vertaald in het interieur: professionaliteit, warmte en vrouwelijk.

Spreekkamer verloskundige
buitenkant verloskundige
Spreekkamer verloskundige ontwerp
Speelhuisje praktijk
ontwerp balie
ontwerp balie verloskundige

Het was al enkele jaren een droom voor deze rasechte ondernemers.
Een vrouwencentrum starten.
Samen met andere ondernemers ontwikkelden Emmely en Sonja dit centrum BLOOM waarbinnen alle zorg voor de vrouw samen komt. Naast de verloskundigenpraktijk vind je er ook een fysiotheraptie, bekkentherapie, overgangsconsulent, podotherapie, kinderfysiotherapie, osteopathie, dietist en psychotherapie.

Balie verloskundige praktijk

De voormalige Van Horne kazerne is compleet verbouwd en heeft een totaal nieuwe functie gekregen om ruimte te bieden aan diverse huurders van BLOOM. Ik heb op de achtergrond advies gegeven over het kleurgebruik van de algemene ruimtes en de spreekkamers van de verloskundigepraktijk compleet mogen ontwerpen. 

verloskunde praktijk
verloskundige praktijk
spreekkamer
Ontwerp verloskundige
spreekkamer verloskundige

Door de prettige samenwerking van meerdere partijen zoals Bram in Vorm voor het maatwerk, Timmerbedrijf Weert voor de tussenwand en Pixart media voor het fotobehang en akoestische wanddecoratie is het een heel mooi en warm geheel geworden. 

Ontwerp spreekkamer
Spreekkamer verloskundige praktijk

Om de bestaande kabelgoten en verwarmingen weg te werken was er in het eerste ontwerp een lambrisering bedacht voor deze 3 spreekkamers. Heel blij dat de verhuurder dit idee uiteindelijk heeft toegepast voor alle ruimtes, zodat deze functionele oplossing meteen voor een warm en herkenbaar geheel zorgt.

verloskundige spreekkamer

Er werd een ontwerp gemaakt voor de bureau's en ladenkasten die perfect zijn gerealiseerd door Bram in Vorm. De latten van de lambrisering komen mooi terug in de kopse kant van het bureau zoals je ziet op de foto hieronder.

verloskundigepraktijk
ontwerp spreekkamer verloskundige

Vrouwelijk
warm
professioneel

Door warme en vrouwelijke kleuren te gebruiken omarmt de ruimte je meteen.

Inspiratie
Ontwerp verloskundige praktijk
inspiratie bureau
inspiratie spreekkamer

De 3 spreekkamers hebben alle 3 een aparte identiteit, en toch passen ze goed bij elkaar. Het is mooi terug te horen dat elke persoon zijn voorkeur heeft voor een specifieke ruimte.

inspiratie verloskundige praktijk

Hier is ruimte voor een review

Emmely Delhoofen en Sonja van Meijl
Verloskundigenpraktijk Weert 

Inspiratie spreekkamer verloskundige
ontwerp spreekkamer verloskundige
Tekst verloskundige
spreekkamer verloskundige
IMG 1469